Forret

Pocheret æg á la Nantua i en nyfortolkning
Jomfruhummer i brød, pocheret æg, hummer sauce, croutoner og urter.


 

Hovedret

Kyllingebryst stegt på ben med svampe duxelles og BBQ på grillet blomme og ingefær.
Krokette på pocheret bryst og selleri. Røget terrine på braiseret hals og lår med stegt lever, confiteret hjerte og syrlig gulbede. ”Imiteret” persillerod samt kartoffel med hvidløg, tomat og persille. Syltet rødløg med pære hasselnød og luftig blanquette. Sauce på stege jordskokker, høns og kål.


 

Dessert 

Temaet er ”Stranden”
Æble – stikkelsbær – chokolade
Vanilje fromage, saltet karamel panna cotta, legeret vaniljecreme, creme fraiche creme, chokolade mousse, terrine på æbler, vingummi på syrlig æble, sprøde blade, nougatine, is på stikkelsbær samt brilliant savarin. 

Her er de 10 finalister

  1. Kok2016-6.gif

    Nicolas Min Jørgensen, Restaurant Substans

  2. Kok2016-7.gif

    Nikolaj Schmidt Skadborg, Restaurant Sletten

  3. Kok2016-8.gif

    Rasmus Kofoed Sørensen, Radisson Blu Scandinavia

  4. Kok2016-9.gif

    Claus Jørgensen, Restaurant Lieffroy

  5. Kok2016-10.gif

    Ahmed Amin, Svinkløv Badehotel

  6. Kok2016-1.gif

    Jesper Dams Hansen, Restaurant Musling

  7. Kok2016-2.gif

    Johannes Kier-Hansen, Restaurant Veto

  8. Kok2016-3.gif

    Magnus Mondrup Knudsen, Formel B

  9. Kok2016-4.gif

    Mark Vinther, Hvidøre

  10. Kok2016-5.gif

    Mikkel Laursen, Restaurant Mellemrum

headerImage