Forret
Pocheret æg á la Nantua i en nyfortolkning
Jomfruhummer i brød, pocheret æg, hummer sauce, croutoner og urter.

Hovedret
Kyllingebryst stegt på ben med svampe duxelles og BBQ på grillet blomme og ingefær.
Krokette på pocheret bryst og selleri. Røget terrine på braiseret hals og lår med stegt lever, confiteret hjerte og syrlig gulbede. ”Imiteret” persillerod samt kartoffel med hvidløg, tomat og persille. Syltet rødløg med pære hasselnød og luftig blanquette. Sauce på stege jordskokker, høns og kål.

Dessert
Temaet er ”Stranden”
Æble – stikkelsbær – chokolade
Vanilje fromage, saltet karamel panna cotta, legeret vaniljecreme, creme fraiche creme, chokolade mousse, terrine på æbler, vingummi på syrlig æble, sprøde blade, nougatine, is på stikkelsbær samt brilliant savarin.

Her er de 10 finalister

Vinderne 2022
Marc Foged Stockmarr kan kalde sig Årets Kok 2022. Samtidig kan Mathias Breinholt fra Restaurant Moment på Djursland fejre titlen som Årets Tjener.
Stort tillykke til begge vinderne!
Læs VISITORs reportage fra konkurrencen på visitormagazine.dk