Årets Kokke- og Tjenerelev 2025
Den nye generation i hotel- og restaurationserhvervet skal kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2025 og Årets Tjenerelev 2025.
12. marts 2025
Lokomotivværkstedet
København

12 kokkeelever og 10 tjenerelever skal dyste om titlen som Årets Kokke- og Årets Tjenerelev 2025.
Deltagerne stiller op i hold af 2 og kommer fra samme uddannelsessted.
Hvert hold har en holdleder. Holdlederen må ikke hjælpe eleverne under konkurrencen.
Læs mere om deltagerne her på siden.
Finalister til Årets Kokkeelev 2025
- Uddannelsescenter Holstebro:
Alexander Skærlund, Restaurant JA
Ida Harrestrup, Restaurant JA - Hansensberg:
Frederikke Milling Wadstrøm, Sinatur Hotel Haraldskær
Viktor Steinlein Smidt, Dragsbækmølle - CELF Erhvervsuddannelser:
Jeppe Larsen, Restaurant Gonzales Feilberg
Anias Pedersen, Restaurant Skovridergården - Kokke og tjenerskolen ZBC Slagelse:
Oliver Løve, Alchemist
Tobias Gorm Rasmussen, B-spis - College360:
Anders Nørgaard Karlsen, Frisholt Gæstebolig
Christoffer Lorentzen Bødker, Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter - Aarhus Tech:
Sebastian Thomas Bundgaard Lihn, Restaurant Miro
Jóannes Thomassen Kugler, Restaurant ET
Finalister til Årets Tjenerelev 2025
- ZBC:
Martin Lundskov Fischer, Restaurant Mota
Kristina Kyed, Skomagerkroen - Kold College:
Nanna Reinhart Knudsen, Hotel Nyborg Strand
Julie Nicoline Linhus, Hotel Nyborg Strand - Hansenberg:
Denice Gjerdrum, Schackenborg Slotskro
Amanda Bodholdt, Tyrstrup Kro - College360:
Mathilde Førster, Sandvad Kro
Marcus Liljequist Weaver, Hotel Vejlefjord - Techcollege Aalborg:
Josephine Hesselberg, Restaurant Tabu
Julie Heilskov Mathiasen, Restaurant Alimentum