Årets Kokke- og Tjenerelev 2025 

Den nye generation i hotel- og restaurationserhvervet skal kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2025 og Årets Tjenerelev 2025. 


12. marts 2025
Lokomotivværkstedet
København 

 

12 kokkeelever og 10 tjenerelever skal dyste om titlen som Årets Kokke- og Årets Tjenerelev 2025.

Deltagerne stiller op i hold af 2 og kommer fra samme uddannelsessted.
Hvert hold har en holdleder. Holdlederen må ikke hjælpe eleverne under konkurrencen.

Læs mere om deltagerne her på siden.

Finalister til Årets Kokkeelev 2025

  • Uddannelsescenter Holstebro:
    Alexander Skærlund, Restaurant JA
    Ida Harrestrup, Restaurant JA

  • Hansensberg:
    Frederikke Milling Wadstrøm, Sinatur Hotel Haraldskær
    Viktor Steinlein Smidt, Dragsbækmølle

  • CELF Erhvervsuddannelser:
    Jeppe Larsen, Restaurant Gonzales Feilberg
    Anias Pedersen, Restaurant Skovridergården

  • Kokke og tjenerskolen ZBC Slagelse:
    Oliver Løve, Alchemist
    Tobias Gorm Rasmussen, B-spis

  • College360:
    Anders Nørgaard Karlsen, Frisholt Gæstebolig
    Christoffer Lorentzen Bødker, Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

  • Aarhus Tech:
    Sebastian Thomas Bundgaard Lihn, Restaurant Miro
    Jóannes Thomassen Kugler, Restaurant ET

 

Finalister til Årets Tjenerelev 2025

  • ZBC:
    Martin Lundskov Fischer, Restaurant Mota
    Kristina Kyed, Skomagerkroen 

  • Kold College:
    Nanna Reinhart Knudsen, Hotel Nyborg Strand
    Julie Nicoline Linhus, Hotel Nyborg Strand 

  • Hansenberg:
    Denice Gjerdrum, Schackenborg Slotskro
    Amanda Bodholdt, Tyrstrup Kro

  • College360:
    Mathilde Førster, Sandvad Kro
    Marcus Liljequist Weaver, Hotel Vejlefjord

  • Techcollege Aalborg:
    Josephine Hesselberg, Restaurant Tabu
    Julie Heilskov Mathiasen, Restaurant Alimentum