Emil Pandrup

 

Alder: 24
Nuværende arbejdsplads: Kong Hans Kælder
Tidligere arbejdspladser: Sixtus Sinatur Hotel & Konferrence
Udlært i årstal: 2023
Udlært fra: Sixtus Sinatur Hotel & Konferrence

Hvorfor har du tilmeldt dig Årets Tjener?
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg har været vant til andre konkurrencer som elev og fordi det er den største konkurrence som udlært, så det er også her, man kan måle sig med de bedste.

Hvad betyder det for dig, at der afholdes konkurrencer som Årets Tjener?
Det betyder super meget for mig, men også for selve tjenerfaget. Der bliver sat fokus på alt det, vi kan komme igennem og hvordan man håndterer forskellige situationer.

Hvor henter du din inspiration / hvem fra branchen er dit forbillede?
Jeg har forskellige forbilleder i faget, men størst af dem alle må være Nicolai Martens. En mega inspirerende person, som også har trænet mig til tidligere konkurrencer som elev.

Hvad er dine forventninger til finalen?
Jeg forventer at gøre mit bedste og se, hvor langt jeg kommer. Der er mange super gode profiler i feltet, så hvor jeg lander ved jeg ikke.

Hvorfor valgte du en karriere som tjener?
Jeg havde forskellige jobs igennem gymnasiet og fandt ud af, at service var lige den vej, jeg skulle gå. Jeg startede som tjener og fandt ud af, at det var den bedste beslutning nogensinde.

Nævn de tre bedste ting ved dit job
1) Der er aldrig to dage, der er ens
2) Den familie man skaber på sin arbejdsplads. Om det så er en stor familie eller en lille intim familie
3) Netværket man skaber på tværs af de mange arbejdspladser og at “alle kender alle” næsten uanset, hvor man kommer fra.