Forret
Bagt Pighvar - musling fars
Oliven, citrus blanquette
Blomkål med salt/sylt citron, brokkolini, kartoffel
Peberrodspure og mandler
![](/media/mr4lql0d/aaretskok2023-forret-903x602.jpg)
Hovedret
Stegt kalvehøjreb på ben,
Pithivier med braiseret kalvetunge, kalvehjerte, karameliserede løg, citrontimian & salt citron.
Selleri pure med brunet smør, dampet asparges broccoli med estragon, hvide asparges med
citronolie og syltet perleløg.
Sauce Mystique med syltet sennepskorn.
![](/media/d5nmfxoq/aaretskok2023-hovedret.jpg)
Dessert
Baba au Rhum med lime, citrus, citrongræs cognac
Blodgrape kompot med mandler
Creme Fraiche citron ‘ fromage’ med mynte
Vanilleis
![](/media/rgjdruae/aaretskok2023-dessert-903x602.jpg)