Forret
Quenelle med blanquette sauce
Crustade med emulsion og stenbiderrogn
Syltet cannelloni på squash med kerner
Stegt jomfruhummer
![](/media/1247/webaaretskok2018-1.gif)
Hovedret
Stegt lam med gulerod
Vaffel med braisseret bov. Sprød kartoffel med emulsion
Stegt selleri med pure. Brissel
![](/media/1249/webaaretskok2018-2.gif)
Dessert
Støbt hvid chokolade med havtorn ganache
Chokolade canalé, pæremousse, orange soufflé,
kakaois, citronperler, Maderia-syltede pærer, kakao
twill, mælke emulsion
![](/media/1248/webaaretskok2018-3.gif)
Her er de 10 finalister
Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.
Deltagerne kendte på forhånd ingredienserne i hovedretten, men forret og dessert skulle laves med indholdet fra en kasse, som først blev offentliggjort på dagen.