Forret

Dampet sandart, pocheret hummer, cappaletti med kartoffel og hummer, persillepuré, syltet pære og blanquette sauce med rygeost


 

Hovedret

Gederyg og sadel stegt på ben – med croquette af bov og nakke, sprødstegt kølle, stegt persillerod, cremet jordskok, råsyltet knoldselleri med karamelliseret fenikkel, sprøde kartofler, sauce med indmad, rødbede, sennep, syltede rødløg og estragon.


 

Dessert

Karamelliseret butterdej i pres med pisket karamel panna cotta, kvædekompot og blommeis.

Her er de 10 finalister

  1. Simon-Derosche-7.gif

    Simon Derosche, Canblau Tapasbar

  2. Simon-Thrane--4.gif

    Simon Thrane, Søllerød Kro

  3. Steffen-Villadsen--5.gif

    Steffen Villadsen, Molskroen

  4. dennis-carlsen-3.jpg

    Dennis Carlsen, Restaurant Bühlmann

  5. Dennis-Drejer-Birch-2.gif

    Dennis Drejer Birch, Comwell Hvide Hus

  6. Habibullah-Khaliqdad-8.gif

    Habi Khaliqdad, Restaurant Søstjernen

  7. Nikolaj-Schmidt-Skadborg-1.gif

    Nikolaj Schmidt Skadborg, Restaurant Sletten

  8. Patrick-Godborg-6.gif

    Patrick Godborg, Restaurant Babette

  9. Peter-Yung-Worth-Jacobsen--9.gif

    Peter Yung Worth Jacobsen, Restaurant Kanalen

  10. Kasper-Correll-Larsen.gif

    Kasper Correll Larsen, Restaurant Uformel

headerImage