Forret
Tempereret rødfisk med blød rygeost, sprøde hvidløg og müsli. Hertil råsyltet kartoffel, persilleperler og aromatisk olie.

Hovedret 
”Brændt jordbund” Gris og due med jordskok som blød og sprød, hertil selleri og løg samt syltede svampe og svampesauce, timian og flammer.

Dessert 
”Runde former” Chokolade med æble og citron samt parfumeret sirup og kokos, æble- og kokossorbet med saltet karamel, vanilje og karamel med kokoskrokant.

Her er de 10 finalister

  1. aaretskok13-1.gif

    Michael Pedersen

    January 01,0001

  2. aaretskok13-2.gif

    Nicolas Min Jørgensen

    January 01,0001

  3. aaretskok13-5.gif

    Claus Jørgensen

    January 01,0001

  4. aaretskok13-6.gif

    Mikkel Olsen

    January 01,0001

  5. aaretskok13-7.gif

    Emil Thybo Bahr

    January 01,0001

  6. aaretskok13-8.gif

    Simon Thrane

    January 01,0001

  7. aaretskok13-9.gif

    Morten Kjer Petersen

    January 01,0001

  8. aaretskok13-10.gif

    Kristina Korsgaard Wolf

    January 01,0001

  9. aaretskok13-11.gif

    Rasmus Munk

    January 01,0001

  10. aaretskok13-4.gif

    Ninna Bundgaard Christensen

    January 01,0001