Tommy Jespersen er en erfaren konkurrencekok, men han mangler trofæet fra Årets Kok. Han er til hverdag at finde i køkkenet på Holckenhavn Slot, og så driver han et gourmetchokoladefirmaet Gastroca med en anden kokkefinalist, Bjarke Jeppesen.

For ham handler det gode måltid i lige så høj grad om selskabet, som det handler om maden.

Han drømmer om at nye det gode selskab og restaurantoplevelsen på Habitué.

Tommy ser op til en række af kollegerne og koryfæerne i branchen for deres evner til at perfektionere håndværket.

Hans budskab til unge, der overvejer at prøve kræfter med erhvervet lyder:

”Prøv branchen af, hvis det er noget for dig, skal du nok blive bidt hurtigt af det. Og er det ikke noget for dig, så har du garanteret lært noget og absolut ikke spildt din tid”.

Se menu (pdf)

Tommy Jespersen vil i finalen være at finde i køkken nr. 2. Læs om tjeneren Ketil Sauer, der vil servere for ham, og se hans vinmenu på siden her.