Michael lader sig inspirere af branchens største talenter

Michael Miv er ejer af flere restauranter, hvor han også er køkkenchef. Blandt andre Restaurant Tabu og Restaurant Glashuset.

Der er ingen tvivl om, at det er de største i branchen, Michael har ladet sig inspirere af. Således har hans bedste oplevelser været på kendte Michelin-restauranter på dansk jord og i Spanien.

”Mine oplevelser på Restaurant Jordnær og Noma var fantastiske, og El celler de can roca imponerede selvfølgelig også.”

Men han mangler fortsat at prøve en af de mest omtalte restauranter i det danske kongerige, og den er således højt på hans ønskeseddel.

”Jeg vil meget gerne på Alchemist. Både for at smage retterne men også bare for at suge hele oplevelsen til mig.”

Lad sig tryllebinde af magien
Alchemist er i den grad kendt for at tryllebinde gæsterne. Men Michael ved, at branchen også tryllebinder bag kulissen. At man nok kan have hårde dage, men at det er en magisk livsstil, hvis man fokuserer på mulighederne. Derfor er hans bedste råd til nye talenter at kæmpe videre, selv når man har en dårlig dag.

”Tag dig tid og giv ikke op. Selvom det kan være nogle lange dage, er et arbejde i denne branche en livsstil med mange glæder og fantastiske oplevelser, som man bare ikke får i nogle andre brancher.”

Se menu (pdf)

Michael Miv Pedersen vil i finalen være at finde i køkken nr. 1. Læs om tjeneren Kristine Slott Olsen, der vil servere for ham, og se hendes vinmenu på siden her.