Restaurantchefen fra Ruths Hotel, Johan Brodersen, har kæmpet sig vej til Årets Tjener-finalen.
Han har tidligere arbejdet på både den tostjernede Michelin-restaurant AOC og Restaurant Babette. Nu håber han, at en Årets Tjener-sejr kan føjes til CV’et.
Johan ser op til tjener-koryfæer som Peter Pepke, Christian Aarø og Søren Ledet, og han håber, at han selv kan være med til at inspirere andre i branchen.
”Mit budskab til de unge er at finde et godt sted at stå i lære og at tage hele elevtiden et sted. Det ser bedst ud på dit CV. Få noget erfaring inden du tager en lederstilling, selvom det er meget tiltrækkende, for erfaringen vil gøre dig til en succes og gavne dig på sigt.”
Johans bedste restaurantoplevelse var på norske Maaemo, og han håber igen på et tidspunkt at få lejlighed til at besøge restauranten.
Andreas Kobs Laursen betjener i finalen bord nr. 6. Læs om kokken, Kristoffer Madsen, og hans menu på siden her.
