Dennis Blok fra Molskroen er igen at finde blandt finalisterne i Årets Tjener. Han indtog også konkurrencegulvet i 2022, men denne gang håber han, at det er ham, der hæver trofæet.

Viljen til sejr og passionen for branchen håber Dennis at kunne give videre til unge, der overvejer en karriere i branchen.

”Spring ud i det. Det er den fedest branche, der findes. Man får så mange venner for livet, og man får ikke bare kollegaer, når man arbejder på restaurant eller hotel, men får venner. Der er aldrig to arbejdsdage som er ens, og man får SÅ mange fede oplevelser med sig.”

Dennis selv ser op til nogle af tjenerfagets store profiler. Han fremhæver Peter Pepke, Søren Ledet og Jonathan Faber.

Og så håber Dennis, at han på et tidspunkt kan opleve servicen og maden på El Cellar de Can Rocca i Spanien, når snakken falder på hans drømmedestination i restaurantverdenen.

Se vinmenu (pdf)

Dennis Blok betjener i finalen bord nr. 4. Læs om kokken, Bjarke Jeppesen, og hans menu på siden her.